lauantai 19. lokakuuta 2013

Suvin blogi

Melkoisen kauan aikaa mietin blogin perustamista, mutta vasta nyt syysloman aikana  sain sen tehtyä. Luultavasti tänne jotain juttuakin kirjoittelen liittyen triathlon ja pyöräily harrastukseeni.

Olen 28-vuotias Oululainen urheilija, entinen uimari  ja nykyinen triathlonisti. Ammattiurheilija en toki ole, eli aikani ei mene vain urheillessa, vaan töissäkin  käyn. Työskentelen matemaattisten aineiden, eli matematiikan, fysiikan ja kemian aineenopettajana ja jottei aika kävisi pitkäksi aloitin tälle vuodelle myös terveystiedon opinnot.

Triathlonia kokeilin ensimmäisen kerran vuonna 2008, kun useamman vuoden kilpailutauon jälkeen kaipasin jotain tavoitteita ja haasteita kuntoiluani motivoimaan.  Heti ensimmäisen kisan jälkeen tiesin, että nyt olin löytänyt oman lajini.Vuosien varrella palkintokaappiin on muutama SM-mitalikin kertynyt, mutta ennenkaikkea triathlonin kautta olen saanut hyviä ystäviä ja tuttavia ja onhan tuohon sohvalle viereen löytynyt  mahtava avomieskin. Triathlon on antanut hienoja kokemuksia, itsensä ylittämistä, pettymistä, onnistumista, ja liikunnan riemua ja näistä kokemuksista tulen kirjoittelemaan täällä blogissakin.

2 kommenttia: