maanantai 16. joulukuuta 2013

Joululoman odottelua

Huh huh. Joulukuun viikot ovat olleet melko työntäyteisiä ja kiireisiä, mutta nyt on vihdoin tämän vuoden kokeet tarkastettu ja arvosanat mietitty. Enää muutama työpäivä jäljellä ennen joululomaa, jolloin pääsee reiluksi kahdeksi viikoksi leikkimään täysipäiväistä urheilijaa. Suunnitelmissa on tehdä joulun jälkeen muutaman päivän reissu Syötteelle, jossa ohjelmassa on varmasti ainakin hiihtoa, hiihtoa ja hiihtoa ja ehkä juoksuakin :). Pyörä jää ihan varmasti minulla lepäämään kotiin ja panostan mielummin suksiparien määrään, paitsi että enhän minä edes omista kuin yhdet perinteisen ja kahdet vapaan sukset. Eiköhän ne kaikki mahdu mukaan.
 
Marraskuussa lenkkeily tuntui moneen otteeseen melko tahmealta. Ei oikein kiinnostanut lähteä lenkille ja moneen otteeseen lenkki jäi myös kesken tai lyheni jonkinverran. Osa syy varmasti oli jonkinasteiset flunssaoireet, lähinnä yskä, joka ei meinannut parantua kunnolla millään, mutta taisipa muutenkin olla jokin hetkellinen motivaatio-ongelma. Kelitkin tuntuivat kokoajan heikoilta ja piti muka yrittää keksiä korvaavaa tekemistä, salilla tuli ainakin käytyä.
 
Nyt meno on onneksi alkanut taas maistumaan mukavalle ja helpolle. Salillakin on mukava käydä, kun siellä ei jokapäivä tarvi kuluttaa aikaa, lauantaina kyykkäilinkin ennätyspainojen kanssa. Juokseminen on onnistunut pitkästä aikaa kunnolla ilman minkäänlaista jalkakipuilua ja  hiihtämään on pystynyt jo reilusti yli 100km., eikä esimerkiksi tänään vaakatasossa tullut räntäsadekaan pilannut ulkoilun iloa:) Muutama aamuherätys vielä ja sitten onkin jo joulu!

1 kommentti:

  1. Noniin Suvi, nyt kyykkytulokset julki, kun kerran aloit vihjailemaan! :)

    VastaaPoista