tiistai 6. toukokuuta 2014

Chiquita laatikoita ja testijuoksua

Monta asiaa on kerennyt nyt tapahtumaan sitten viime päivityksen, niin monta siis kertakaikkiaan, että blogin päivitys ei todellakaan ole kerennyt käydä mielessäkään.
 
Pääsiäinenkin tuli ja meni jo. Yleensähän pääsiäinen pyhineen on oivallista aikaa tehdä pitkää lenkkiä tai muuten tehokkaampaa treenijaksoa. Kelitkin ovat pääsiäisen aikaan yleensä melkoisen asiallisia ja aikaisimpina vuosina olenkin tehnyt pitkiä lenkkejä joko hiihtäen tai pyöräillen. Tänävuonna pääsiäinen sujui kuitenkin hieman toisenlaisissa merkeissä ja lenkkeilyt jäivät melkoisen vähälle, joskaan lepäilyksikään pääsiäisvapaita ei voitane kutsua.

Helmikuussa löysimme Juhan  kanssa mukavan rivitalon pätkän Oulun pohjoispuolelta ja huhtikuun alussa avaimet (ja raha) vaihtoivat omistajaa. Pitkä perjantai (ei tuntunut kovin pitkältä, koska tekemistä riitti!) sujui viimeisiä tavaroita pakkaillessa ja osittain jo muuttolaatikoitakin uuteen osoitteeseen kantaessa. Lauantaina saimme onneksi pyöräleviä muuttoapureita ja ainakin osa pyöristämme muuttikin osoitetta ilman autokyytiä :). Vanha asunto saatiin tyhjäksi ja uutta saunaakin kerettiin vielä illalla testata, mutta kylläpä illalla painoi myös väsymys. Ei ole muuttaminen kovin kevyttä hommaa, vaikka totuuden nimissä täytyy sanoa, että miehet tekivätkin suurimman työn.

Muutama Chiquita laatikollinen tavaraa
Pääsiäissunnuntaina ja maanantaina kerkesin jo vähän lenkkeilläkin. Tehokkaammista harjoituksista ei kuitenkaan tullut mitään, koska ajatukset olivat jossain niinkin olennaisessa kuin hyllyn paikassa tai pihalaatoituksessa. PK lenkkeily sujui kuitenkin ihan mukavasti, tosin uutta kotia oli niin mukava järjestellä ja ihmetellä, että kovin pitkiä lenkkejä edes haluttanut tälläkertaa tehdä.
 
 
"Pyörävarasto"

Kuva. Tästä näyttää puuttuvan kyllä vielä vaikka ja mitä.
 
Pääsiäisen jälkeen viikolla pääsin onneksi takaisin arkirytmiin, eli normaalisti töihin ja normaalisti lenkille. Huhtikuun viimeisenä lauantaina ohjelmassa oli taas Iin testijuoksu, matkana tuttu ja turvallinen 5km, joka kulki aikaan 21:48. Minulle poikkeuksellisen tasaiseen vaihdinjakoon pystyin olemaan tyytyväinen, mutta jokin silti aiheutti hieman epätyytyväisyyttä lopputulokseen. Olosuhteet olivat testijuoksussa mitä parhaimmat, sillä tuultakaan ei juuri ollut ja lämpökin oli muistaakseni +10 asteen tuntumassa. Olosuhteet olivat siis suosiolliset, joten kaipa se on vain se juoksun tuloskunto, mistä voin valittaa. Ehkäpä pitäisi tulevina viikkoina suunnata useammin juoksu, kuin pyörälenkille. Tämä on taas minun kohdallani helpommin sanottu kuin tehty.
 
Vappu meni seuraavaan viikonloppuun valmistautuessa (lue: pyykkiä pestessä, kokeita korjatessa ja pienellä lenkillä käydessä), sillä viime perjantaina suunnattiin auton nokka kohti Poria, Satakunnan ajoja ja kisakauden alkua, lopputulokset löytyvät jo Kari Mäkisen tulospalvelusta, mutta tarkempaa raporttia on luvassa vasta myöhemmin.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti